Το Netflix παρουσίασε το πρώτο trailer της δεύτερης σεζόν της πετυχημένης σειράς Break Point, που ακολουθεί ορισμένους από τους κορυφαίους τενίστες και τενίστριες στη διάρκεια της απαιτητικής σεζόν τους. Όπως και στο πρώτο… κεφάλαιο, έτσι και στο δεύτερο η Μαρία Σάκκαρη θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Η σειρά θα γίνει διαθέσιμη στις 10 Ιανουαρίου ενόψει του Australian Open, του πρώτου Grand Slam του τένις για το 2024.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια εμφανίζεται στο trailer τέσσερις φορές και αυτό λέει πολλά. Στην πρώτη από αυτές παρουσιάζεται εκνευρισμένη, ενώ λέει στην κάμερα πως «είμαι 28 ετών και πρέπει να κατακτήσω ένα τουρνουά», έπειτα τα πλάνα τη δείχνουν να αγωνίζεται και να χαμογελά, αλλά και να σηκώνει το τρόπαιο του τουρνουά Masters 1000 που κατέκτησε στη Γουαδαλαχάρα και ήταν το πρώτο στην πλούσια καριέρα της.

Όπως και στην πρώτη σεζόν, ο φακός εστιάζει περισσότερο στη «νέα γενιά» τενιστριών, αυτών που έχουν διαδεχθεί την Σερίνα Γουίλιαμς και των τενιστών που επιδιώκουν να αποκαθηλώσουν τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος εμφανίζεται κι εκείνος αρκετά στη διάρκειά της. Επίσης, συμμετέχουν οι Φράνσις Τιάφο, Τέιλορ Φριτζ, Τζέσικα Πεγκούλα, Αρίνα Σαμπαλένκα, Ντανίλ Μεντβέντεφ και Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Η σεζόν της Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη την σεζόν που ολοκληρώθηκε βίωσε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της και δεν τα πήγε όσο καλά θα ήθελε στα τουρνουά Grand Slam. Ελπίζει να το αλλάξει αυτό καθώς στις πρώτες ημέρες του 2024 θα λάβει μέρος στο Australian Open, ενώ προηγουμένως θα παίξει ως μέλος της Εθνικής Ελλάδας στο United Cup.

Παρέα της θα έχει εκεί και τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος πρόσφατα υπογράμμισε πόσο διασκεδαστικό είναι για εκείνον να αγωνίζεται στο πλάι της Σάκκαρη που είναι «μαχήτρια», αλλά και που δίπλα της έχει μάθει πολλά, όπως χαρακτηριστικά είπε.