Όπως πολλοί άλλοι Βρετανοί, έτσι και ο Ρίο Φέρντιναντ, θρυλικός πρώην αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Εθνικής Αγγλίας, αποφάσισε να ταξιδέψει την Τουρκία προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών και γενειάδας.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Φέρντιναντ, ο οποίος πλέον είναι ένας από τους πιο πετυχημένους σχολιαστές ποδοσφαίρου στην Αγγλία κι εργάζεται για τα δίκτυα TNT Sports και BBC.

Ο 45χρονος Φέρντιναντ επισκέφθηκε κλινική στην Κωνσταντινούπολη για να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μαλλιών και γενειάδας. Στο βίντεο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που κυκλοφόρησε ακούγεται να λέει: «Είμαι εδώ για να τακτοποιήσω τα γένια μου, έχω μια δυο τρύπες, δυο μπαλώματα».

«Θα κάνω και μεταμόσχευση μαλλιών. Δεν μπορώ να περιμένω να το ολοκληρώσω. Ακούστε, αν σκέφτεστε ποτέ να ολοκληρώσετε τη δική σας, αυτό είναι το μέρος που πρέπει να είστε», ανέφερε ακολούθως, ενώ παρουσιάζεται η διαδικασία στην οποία υποβάλλεται. Έπειτα, ο Ρίο Φέρντιναντ υπέγραψε μια φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ στο βίντεο παρουσιάζεται μια πλούσια συλλογή από εμφανίσεις και άλλων παικτών που έχουν περάσει από τη συγκεκριμένη κλινική.

@dremrahcinik

Rio Ferdinand, the legendary captain of Manchester United and a pillar of the England national team, entrusted the renowned Dr. Cinik Hospital in Turkiye for his remarkable hair transformation🌟 Witness his journey from triumph to triumph as he embraces a bold new look with zeal and confidence, rewriting the playbook of success! 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿💫 Get in touch for your own hair journey👇 📲 +90 542 234 00 34 📩 [email protected] 🌐 www.drcinik.com 📍 Istanbul, Turkiye #RioFerdinand #England #hairlosstreatment #graffedhair #treatmentforhair #drcinik #ManchesterUnited #hairloss #baldnesssolution #hairtransplantistanbul #UK #drcinik

♬ original sound – Dr. Cinik Hospital

Στο παρελθόν ο άλλοτε άσος των «κόκκινων διαβόλων», είχε αναφέρει πως χρησιμοποιούσε βαφές για να καλύπτει τα κενά και τις άσπρες τρίχες στο κεφάλι και στο πρόσωπό του.«Βάφω τα γένια μου μερικές φορές. Εκεί που βγαίνουν γκρίζες τρίχες. το βάφω. Νομίζω ότι φαίνεται καλύτερα. Δεν ντρέπομαι που έχω γκρίζα μαλλιά, δεν με νοιάζει, αλλά φαίνεται καλύτερα αν είναι όλα μονόχρωμα. Αν ήταν όλα γκρίζα, ολόκληρη η γενειάδα ήταν γκρίζα, θα το άφηνα, αλλά είναι ανακατεμένα και δεν μου αρέσει, μοιάζω με σκυλί Δαλματίας», ανέφερε.