Ο Ιανουάριος πλησιάζει και ο Ολυμπιακός σχεδιάζει να κάνει 4-5 μεταγραφές, πράγμα που σημαίνει ότι θα υπάρχουν και πολλά σενάρια για το ποιοι παίκτες αποτελούν στόχους, με τους Τούρκους να αναφέρονται στον Μιγκέλ Κρέσπο της Φενέρμπαχτσε και να κάνουν λόγο για συνάντηση με τον Πέδρο Άλβες.

Ο νέος αθλητικός διευθυντής των Ερυθρόλευκων ετοιμάζεται για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και φέρεται να έχει ήδη κάνει τις πρώτες συζητήσεις με υποψήφιους στόχους. Ένας εξ αυτών, όπως προαναφέρθηκε, είναι ο Κρέσπο της Φενέρμπαχτσε, με τους Τούρκους δημοσιογράφους να υποστηρίζουν ότι έχει ήδη γίνει μια συνάντηση ανάμεσα στον μάνατζέρ του και τον Άλβες.

Ο 27χρονος Πορτογάλος χαφ έχει συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και τη φετινή σεζόν μετράει 15 συμμετοχές με ένα γκολ και μία ασίστ ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε και στις Εστορίλ και Μπράγκα Β, με τον Πέδρο Άλβες να έχει ολοκληρωμένη άποψη για αυτόν.

Από εκεί και πέρα, αν όντως υπάρχει ενδιαφέρον από πλευράς Ολυμπιακού ή αν απλά είναι ένα από τα αρκετά μεταγραφικά σενάρια που θα κυκλοφορήσουν και δεν θα υπάρξει συνέχεια, θα φανεί από τις εξελίξεις τις επόμενες εβδομάδες.