Ο Αχμέντ Χασάν, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό, είναι πλέον παίκτης της τουρκικής Πεντικσπόρ και την οδήγησε στη νίκη με 5-3 επί της Ισπάρτα κάνοντας χατ-τρικ, το οποίο πανηγύρισε φορώντας μια φανέλα με την οποία έδειξε τη συμπαράστασή του στην Παλαιστίνη για όσα γίνονται με το Ισραήλ.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός σκόραρε τρεις φορές μέσα σε 9 λεπτά αλλά αυτός δεν ήταν ο μόνος λόγος για τον οποίο έστρεψε πάνω του την προσοχή των ΜΜΕ. Υπήρχε ακόμη ένας και ήταν η φανέλα που φορούσε και η οποία έδειχνε έναν Παλαιστίνιο να κρατάει στα χέρια του το νεκρό παιδί του.

Ο Χασάν, μάλιστα, προτίμησε να ανεβάσει αυτές τις φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μετά τον αγώνα, γεγονός που δεν θα πρέπει να προκαλεί έκπληξη πάντως, αφού τον Οκτώβριο είχε ξεκαθαρίσει ότι είναι υπέρ της Παλαιστίνης ανεβάζοντας στα social media ένα μήνυμα στο οποίο έγραφε τα εξής…

«Μετακόμισα στην Ευρώπη πριν από 11 χρόνια, γι’ αυτό έχω οπαδούς και φίλους που δεν είναι Άραβες, επομένως αυτή η ανάρτηση και οι ιστορίες μου που μοιράζομαι για την Παλαιστίνη είναι για εσάς. Εγώ και οι Άραβες φίλοι μου γνωρίζουμε ήδη πολύ καλά τι συμβαίνει εδώ και δεκαετίες.

Το Ισραήλ πήρε τη γη της Παλαιστίνης, σκότωσε χιλιάδες ανθρώπους, κατέστρεψε τα πάντα και η Παλαιστίνη μετά από πάρα πολλά χρόνια προσπαθώντας να αντεπιτεθεί ακόμη και με τα λίγα όπλα που έχει, τα δυτικά μέσα ενημέρωσης τους αποκαλούσαν τρομοκράτες!!

Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης είπαν ότι αποκεφάλισαν 40 μωρά, αλλά δεν υπήρχαν φωτογραφίες ή βίντεο που να το αποδεικνύουν, επομένως είναι μια άλλη ψευδής ιστορία. Είμαι ενάντια σε όποιον σκοτώνει αμάχους ή αθώους ανθρώπους!

Αλλά οι πραγματικοί τρομοκράτες εδώ είναι αυτοί που βομβαρδίζουν ολόκληρη τη χώρα, 2 εκατομμύρια άνθρωποι το 40% από αυτούς είναι παιδιά, κόβουν νερό, ρεύμα, φαγητό, καύσιμα, χρησιμοποιούν διεθνή απαγορευμένα αέρια και λένε ότι πολεμούν ανθρώπινο ζώο!!!

Επίσης, μερικές διασημότητες δημοσίευσαν φωτογραφίες από τη Γάζα λέγοντας I stand with Israel! Μπορείς να σταθείς με όποιον θέλεις απλά μην είσαι ηλίθιος να δημοσιεύεις την τραγωδία στη Γάζα όπως συμβαίνει στο Ισραήλ.

Νομίζω ότι αν έχετε ένα πολύ μικρό κομμάτι καρδιάς θα ήσασταν πραγματικά λυπημένοι και κατεστραμμένοι εκ των έσω αφού δείτε όλα όσα συμβαίνουν στην Παλαιστίνη αυτές τις μέρες.

Ελπίζω όταν βρίσκεστε σε μια θέση λήψης αποφάσεων ή βρίσκεστε σε μια συζήτηση σχετικά με αυτό, γνωρίζετε την αλήθεια. Σχεδόν ξέχασα να σας πω ότι οι πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης απαγορεύουν λογαριασμούς που τολμούν να δείξουν την αλήθεια για αυτήν την θηριωδία. Ποιος νοιάζεται αν αντιμετωπίζουμε συνέπειες προσπαθώντας να είμαστε η φωνή τους έξω από την τάφρο».