Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Κυριακή (26/11) τον Άρη στη Θεσσαλονίκη για τη 12η αγωνιστική της Stoiximan Super League και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς υπολογίζει και στον Χουάνκαρ, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για πρώτη φορά μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη που διακόπηκε λόγω κροτίδας.

Ο Ισπανός αριστερός μπακ ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα στο Φάληρο αφού ο δικός του τραυματισμός μετά την κροτίδα που έπεσε έφερε την οριστική διακοπή και στη συνέχεια τη νίκη των Πράσινων με 3-0 στα χαρτιά και το -1 των Ερυθρόλευκων.

Από τότε πέρασαν 34 μέρες και ο Χουάνκαρ είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση αφού ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή για το ματς με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου ο Παναθηναϊκός θα κυνηγήσει τη νίκη με στόχο να παραμείνει, στη χειρότερη για αυτόν, στο +4 από ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Οι 23 παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Γιοβάνοβιτς είναι οι οντίγκιν, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Γεβντάι, Μλαντένοβιτς, Κότσιρας, Ρούμπεν, Ζέκα, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Αϊτόρ, Τζούρισιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Γερεμέγεφ.