Η απόφαση του Αντρέ Βίλας Μπόας να αφήσει τους πάγκους και να διεκδικήσει την προεδρία της Πόρτο τον έχει κάνει στόχο καθώς για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες άγνωστοι πήγαν στο σπίτι του με περίεργες διαθέσεις, στέλνοντας μάλιστα στο νοσοκομείο τον φύλακα.

Στα τέλη Οκτωβρίου, όταν είχε ανακοινώσει ότι θέλει να γίνει πρόεδρος της Πόρτο, άγνωστοι είχαν πάει έξω από την οικεία του και είχαν γράψει «προδότη» σε έναν από τους τοίχους. Από τότε πέρασαν τρεις εβδομάδες και ο Βίλας Μπόας απασχολεί ξανά τον πορτογαλικό Τύπο χωρίς να έχει κάνει τίποτα ο ίδιος.

Έκαναν, όμως, κάποιοι άλλοι, άγνωστοι όπως και την προηγούμενη φορά, οι οποίοι πήγαν έξω από το σπίτι του πρώην προπονητή και πέταξαν κροτίδες ενώ παράλληλα επιτέθηκαν στον φύλακα και του έκλεψαν το αυτοκίνητο, με τον ίδιο να μεταφέρεται στο νοσοκομείο μετά τα χτυπήματα που δέχθηκε.

Όλα αυτά, φυσικά, έχουν ως αποτέλεσμα να αρχίζει πλέον έρευνα από την αστυνομία, τμήμα της οποίας κατάσχεσε μια μπλούζα και κάτι γυάλινα μπουκάλια που άφησαν στο χώρο οι δράστες.