Ο Πανσερραϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στην επανέναρξη της Stoiximan Super League, στις 26 Νοεμβρίου, για τη 12η αγωνιστική και υπάρχει θέμα με την έδρα αφού το γήπεδο των Σερρών κλείνει ξανά και οι νεοφώτιστοι δεν μπορούν να δηλώσουν τη 2η έδρα τους που είναι η Τούμπα.

Μπορεί το γήπεδο των Σερρών να λειτούργησε κανονικά για τον αγώνα με τον ΟΦΗ, τώρα όμως είναι η ώρα να κλείσει ξανά λόγω εργασιών και αυτό δημιουργεί πρόβλημα για τον αγώνα με τον δικέφαλο του βορρά και το οποίο γίνεται μεγαλύτερο επειδή η δεύτερη έδρα που έχει δηλώσει ο Πανσερραϊκός είναι η Τούμπα. Γήπεδο που δεν γίνεται να χρησιμοποιηθεί με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Η εναλλακτική λύση που υπάρχει, επομένως, είναι αυτή που έχουμε δει κι άλλες φορές τη φετινή σεζόν. Να συμφωνήσουν, δηλαδή, οι ομάδες για αντιστροφή του προγράμματος, να είναι ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός και όχι Πανσερραϊκός- ΠΑΟΚ. Σενάριο, πάντως, που μπορεί επίσης να προκαλέσει πρόβλημα.

Ο λόγος είναι το γεγονός ότι την ίδια μέρα, στις 26/11, είναι και το Άρης – Παναθηναϊκός και έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια το να μην παίζουν την ίδια μέρα στη Θεσσαλονίκη και οι δύο ομάδες της πόλης.