Συναγερμός σήμανε στις ιταλικές αρχές μετά τα εκτεταμένα και σοβαρά επεισόδια μεταξύ δύο γκρουπ ultras της Μίλαν και της Παρί Σεν Ζερμέν αργα το βράδυ της Δευτέρας (6/11) και τα ξημερώματα της Τρίτης (7/11) στο Μιλάνο, κατά τη διάρκεια των οποίων μαχαιρώθηκε ένα άτομο και χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Με αφορμή την επίσκεψη της Παρί Σεν Ζερμέν στην Ιταλία όπου αντιμετωπίζει απόψε (22:00) τη Μίλαν για την 4η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Champions League, ταξίδεψαν στην πόλη «οργανωμένοι» οπαδοί του γαλλικού κλαμπ. Εκεί τους περίμεναν με άγριες διαθέσεις οι ultras των «ροσονέρι».

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, περισσότεροι από 50 φανατικοί οπαδοί της Μίλαν, μέλη της Curva Sud, εντόπισαν τους οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν και τους επιτέθηκαν. Πέταξαν κροτίδες και τους χτύπησαν με κράνη και άλλα αντικείμενα. Τα επεισόδια επεκτάθηκαν και τις πρώτες πρωινές ώρες με τα δύο γκρουπ να κυνηγιούνται στους δρόμους του Μιλάνου.

Στο σημείο επενέβησαν καραμπινιέροι και αστυνομία. Ο απολογισμός των επεισοδίων είναι ότι αρκετοί Γάλλοι τραυματίστηκαν, συμπεριλαμβανομένου ενός που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Οπως αναφέρουν στην Ιταλία, ο οπαδός χτυπήθηκε δύο φορές από μαχαίρι. Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε επίσης, όχι σοβαρά, ενώ τέλος ένας οπαδός οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα.