Ο Λιονέλ Μέσι αφού κατέκτησε την 8η Χρυσή Μπάλα της καριέρας του βγήκε ζωντανά στο stream του διάσημου Ισπανού streamer Ιμπάι Γιάνος στο twitch και σε άλλες πλατφόρμες προκειμένου να μιλήσει για την επιτυχία του.

Ωστόσο, ο 36χρονος Αργεντινός σούπερ σταρ… μάλωσε τον Ιμπάι Γιάνος καθώς την τελευταία φορά που του έστειλε μήνυμα, ο τελευταίος το διάβασε στον «αέρα» και δεν σεβάστηκε την ιδιωτικότητα του «Λέο». «Είσαι πουτ…ς γιος», του είπε χαμογελώντας και τον προειδοποίησε πως δεν πρόκειται να του στείλει ξανά το οτιδήποτε. Κατά τα λοιπά, ο Μέσι εμφανίστηκε χαρούμενος για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας που όπως σημείωσε είναι η αντανάκλαση της εξαιρετικής πορείας της Εθνικής Αργεντινής ως την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2022 στο Κατάρ.

Η σχέση με τους Αγουέρο και Πικέ

Ο Ιμπάι Γιάνος είναι ένας από τους διασημότερους streamer στον κόσμο και ανέπτυξε σχέση με τον Λιονέλ Μέσι διαμέσου του πολύ καλού τους φίλου Σέρχιο Αγουέρο. Ο Αγουέρο, ο οποίος κάνει άλματα κι εκείνος στον κόσμο του streaming συμμετέχει μαζί με τον Ιμπάι Γιάνος στο ερασιτχενικό πρωτάθλημα 7×7 του Ζεράρ Πικέ, την Kings League. Ο Γιάνος και ο Κουν Αγουέρο είναι πρόεδροι δύο εκ των ομάδων που διαγωνίζονται στην λίγκα.