Ο Μίσλαβ Βούτσετιτς, ένα από τα ηγετικά στελέχη των Bad Blue Boys, των ultras της Ντιναμό Ζάγκρεμπ εξέπνευσε ξαφνικά τη Δευτέρα (23/10) στον ύπνο του, σύμφωνα με τα κροατικά ΜΜΕ, σε ηλικία 41 ετών.

Ο Βούτσετιτς ασχολούνταν από μικρή ηλικία με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και πέραν της δραστηριότητάς του με τους Bad Blue Boys ήταν και γνωστός προπονητής kick boxing και μετέφερε τις γνώσεις του ως προπονητής στον σύλλογο «Pit Bull» του Ζάγκρεμπ. Πολλοί μαχητές και εμπλεκόμενοι στην σκηνή των πολεμικών τεχνών του Ζάγκρεμπ και της Κροατίας έγραψαν συλλυπτηρία μηνύματα στα social media, ενώ το ίδιο έκαναν και πολλοί οπαδοί της Ντιναμό.

Ο Βούτσετιτς πιο πρόσφατα κέρδισε ακόμη μεγαλύτερη φήμη κι έκανε επίδειξη δύναμης ως υψηλόβαθμο στέλεχος στην οργάνωση των Bad Blue Boys όταν έβγαλε λόγο προς τους παίκτες της Ντιναμό Ζάγκρεμπ προτού εκείνοι ταξιδέψουν στην Αθήνα για το ματς με την ΑΕΚ στα προκριματικά του Champions League, όπου το ματς έληξε 2-2 μερικές ημέρες μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη έπειτα από την επιδρομή μελών των Bad Blue Boys στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Τιμή από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ;

Μάλιστα, σύμφωνα με κροατικά ΜΜΕ η είδηση του θανάτου του Βούτσετιτς συγκλόνισε και τον σύλλογο και δεν αποκλείεται να τιμήσει τη μνήμη του στην αποψινή αναμέτρηση για το Alpe-Adria Cup όπου η ομάδα μπάσκετ της Ντιναμό Ζάγκρεμπ παίζει με τους Κάπφενμπεργκ Μπουλς από την Αυστρία.