Με τον Κώστα Σλούκα θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο αυριανό ματς (17/10) με τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη (20:15) στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Ο διεθνής γκαρντ και αρχηγός του «τριφυλλιού» ξεπέρασε το πρόβλημα θλάσης που τον ταλαιπωρούσε και τον κράτησε εκτός δράσης από τις αναμετρήσεις με την Μπάγερν Μονάχου (78-71 για τη Euroleague) και το Περιστέρι (66-64 για την Basket League) και τέθηκε κανονικά στη διάθεση του προπονητή Εργκίν Αταμάν για το σημαντικό ματς με την τουρκική ομάδα.

Οι «πράσινοι» απέναντι στο συγκρότημα του Δημήτρη Ιτούδη (που δεν θα έχει τον τραυματία Τάιλερ Ντόρσεϊ) θα επιχειρήσουν να πάρουν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους στη Euroleague, προκειμένου να πάρουν τα… πάνω τους στην κατάταξη μιας και αυτή τη σεζόν έχουν υψηλούς στόχους στην ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Αντίθετα, εκτός αποστολής είναι ο Ιωάννης Παπαπέτρου, που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατο, ενώ «εκτός μάχης» είναι και ο Ντίνος Μήτογλου, που συνεχίζει θεραπεία για τη θλάση στη γάμπα.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή (20/10) ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο «ΟΑΚΑ» καθώς διανύουμε την πρώτη «διαβολοβδομάδα» της φετινής Euroleague.