Οι απουσίες των Ντίνου Μήτογλου και Ιωάννη Παπαπέτρου λόγω τραυματισμών δεν είναι τα μόνα προβλήματα του Παναθηναϊκού αφού νοκ άουτ για τους αγώνες με Μπάγερν Μονάχου και Περιστέρι τίθεται και ο Κώστας Σλούκας λόγω ενοχλήσεων στο υποκνημίδιο του αριστερού ποδιού.

Οι Πράσινοι προετοιμάζονται για τον αγώνα με τη Μπάγερν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Euroleague και αμέσως μετά θα ακολουθήσει η αναμέτρηση με το Περιστέρι για τη 2η αγωνιστική της Basket League. Δύο παιχνίδια στα οποία ο Εργκίν Αταμάν περιμένει από την ομάδα του να δείξει απόλυτη σοβαρότητα, στέλνοντας το μήνυμά του στους παίκτες με το να τους κρατήσει για 8 ώρες στο ΟΑΚΑ την Τρίτη (10/10).

Σε αυτά τα δύο παιχνίδια, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί χωρίς τον Σλούκα που ένιωσε ενοχλήσεις κάτω από τη γάμπα στο αριστερό πόδι και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί με δεδομένο ότι ακολουθεί «διαβολοβδομάδα» στη Euroleague με δύο ματς κόντρα στη Φενέρμπαχτσε (17/10, εκτός έδρας) και Μακάμπι Τελ Αβίβ (20/10, εντός έδρας).

Αυτές οι ενοχλήσεις ήταν ο λόγος που ο Σλούκας αγωνίστηκε μόνο για 6 λεπτά κόντρα στο Μαρούσι, με τους Πράσινους να θέλουν να τον προφυλάξουν για να αποκλειστεί το ενδεχόμενο σοβαρότερου προβλήματος.