Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα παρότι η ομάδα του είχε πολλές δυσκολίες λόγω των πολλών απουσιών πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα. Ο Αργεντινός τεχνικός όπως είπε περιμένει μέχρι το τέλος της εβδομάδας να γίνουν κάποιες μεταγραφές στην επίθεση.

Ο τεχνικός του Άρη αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Καβάλα δήλωσε τα εξής: «Είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα καθώς είχαμε πολλές δυσκολίες με τραυματισμούς.  Δεν παίξαμε ιδιαίτερα καλά όμως κερδίσαμε. Δεν έχουμε βρει ακόμα τον τρόπο για να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας. Ξεκινήσαμε καλά και δείξαμε ότι θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Όμως στην συνέχεια υποφέραμε και στο πρώτο ημίχρονο αφήσαμε κάποια καλά σουτ να γίνουν στην εστία μας.

Στην τελική αυτό είναι το χρέος να βρούμε τον τρόπο να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι κερδίσαμε γιατί είχαμε μια καλή τακτική, σωστές τοποθετήσεις μέσα στο γήπεδο.

Μια στατιστική την οποία παρακολουθώ είναι ότι η ομάδα μου πάντα έχει μικρή κατοχή. Αυτό δεν σημαίνει οι παίζουμε με αντεπιθέσεις. Θα ξανά πω ότι οι πολλοί τραυματισμοί μας βγάζουν πλάνα διαφορετικά. Στην επίθεση είμαστε στα όρια. Ας ελπίσουμε ότι θα γίνουν κινήσεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας στην επίθεση για να βελτιωθούμε”.

Πηγή: gazzetta.gr