Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Παρασκευή (6/10) ξανά τον Παναθηναϊκό, αυτή τη φορά στο ΟΑΚΑ για την πρεμιέρα της Euroleague, και η συμμετοχή του Μουσταφά Φαλ, ο οποίος βρέθηκε και στη Γερμανία για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατο, είναι αμφίβολη αφού δεν προπονήθηκε σήμερα Τρίτη (3/10).

Οι Ερυθρόλευκοι νίκησαν εύκολα στον τελικό του Super Cup πριν λίγες μέρες, σε ένα παιχνίδι στο οποίο φάνηκε ότι ο Γάλλος σέντερ δεν είναι σε καλή κατάσταση. Ο λόγος είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατο και το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να ταξιδέψει στη Γερμανία την επόμενη μέρα προκειμένου να πάρει και μια δεύτερη γνώμη από ειδικό.

Όπως και να έχει, το θέμα είναι ότι ο Φαλ δεν προπονήθηκε την Τρίτη (3/10) και έκανε θεραπεία, με τη συμμετοχή του στο ντέρμπι με τους Πράσινους να είναι αμφίβολη και όλα, ουσιαστικά, θα κριθούν την Τετάρτη (4/10).

Την ίδια ώρα, ο Ίγκνας Μπραζντέικις, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα και τίθεται πλέον και αυτός στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα.