Νέες εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος κατηγορείται για τη δημοσίευση βίντεο με προσωπικές στιγμές πρώην συντρόφων του σε ροζ ιστοσελίδες, ενώ υπάρχουν 3 μηνύσεις σε βάρος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ο υπολογιστής του πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα άνοιξε και οι αρχές εντόπισαν ροζ βίντεο που αυτή τη στιγμή εξετάζονται καρέ καρέ. Βίντεο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, είχε εντοπίσει και η πρώτη καταγγέλλουσα πριν χωρίσουν, η οποία φέρεται να είχε δει πάνω από 50 αρχεία. Μάλιστα όταν τον ρώτησε γιατί τα κρατά, εκείνος φέρεται να απάντησε για αρχείο.

«Δεν προκύπτει περιουσιακό όφελος»

Σε ερωτήση προς τον δικηγόρο του Γιώργο Δακούρα αν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, είχε περιουσιακό όφελος από τις αναρτήσεις σε ροζ ιστοσελίδες, απάντησε «σε καμία περίπτωση, ο ίδιος το έχει απαντήσει αυτό». «Για αυτό και έχει ζητηθεί να ελεγθούν όλοι οι λογαριασμοί του, αυτό μέχρι τώρα δεν έχει προκύψει και δεν θα προκύψει γιατί δεν υπάρχει καμία τέτοια διασύνδεση» ανέφερε ο δικηγόρος.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ αν προκύψουν νέα στοιχεία από την ανάλυση των ψηφιακών του αρχείων ο πρώην παρουσιαστής θα κληθεί εκ νέου από τον ανακριτή. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλες καταγγελίες καθώς πρώην σύντροφοί του έχουν επικοινωνήσει ήδη με δικηγόρους.

Σημειώνεται ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος επέστρεψε στο σπίτι του μετά και τη δεύτερη απόφαση να αφεθεί ελεύθερος υπό όρους και σήμερα το πρωί εμφανίστηκε να βγάζει βόλτα τον σκύλο του, παραμένοντας αμίλητος μπροστά στους δημοσιογράφους.