Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος για επίθεση στο προαύλιο της Ευελπίδων: Δεν πτοούμαστε από τέτοιες άνανδρες ενέργειες

«Χρέος της Πολιτείας είναι να ενισχύσει τα μέτρα  φύλαξης των Δικαστηρίων»


ΚΟΙΝΩΝΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ
11:42
23/05/2020
Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος για επίθεση στο προαύλιο της Ευελπίδων: Δεν πτοούμαστε από τέτοιες άνανδρες ενέργειες
6
loading

Απερίφραστα καταδικάζει κάθε εγκληματική ενέργεια η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος, με αφορμή τη νυχτερινή εμπρηστική επίθεση αγνώστων σε υπηρεσιακά αυτοκίνητα στο προαύλιο χώρο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

«Οι Έλληνες Εισαγγελείς εργάζονται απόλυτα προσηλωμένοι στο  καθήκον τους, κάτω από αντίξοες συνθήκες  και  δεν πτοούνται ούτε κάμπτονται από τέτοιες άνανδρες και αντιδημοκρατικές ενέργειες.» αναφέρει σε ανακοίνωση της η Ένωση σημειώνοντας παράλληλα ότι «χρέος της Πολιτείας είναι να ενισχύσει τα μέτρα  φύλαξης των Δικαστηρίων προκειμένου να διασφαλίσει την απρόσκοπτη λειτουργία της Δικαιοσύνης».

Συγκεκριμένα η Ένωση αναφέρει:

«Με αφορμή τη νυχτερινή εμπρηστική επίθεση αγνώστων σε υπηρεσιακά αυτοκίνητα στο προαύλιο χώρο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος καταδικάζει απερίφραστα κάθε  εγκληματική ενέργεια που αποσκοπεί  στη διασάλευση της έννομης τάξης και της κοινωνικής ειρήνης αλλά και στην κάμψη του ελεύθερου φρονήματος των εισαγγελικών και δικαστικών λειτουργών.

Τονίζει προς κάθε κατεύθυνση, πως οι Έλληνες Εισαγγελείς εργάζονται απόλυτα προσηλωμένοι στο  καθήκον τους, κάτω από αντίξοες συνθήκες  και  δεν πτοούνται ούτε κάμπτονται από τέτοιες άνανδρες και αντιδημοκρατικές ενέργειες.

Χρέος της Πολιτείας είναι να ενισχύσει τα μέτρα  φύλαξης των Δικαστηρίων προκειμένου να διασφαλίσει την απρόσκοπτη λειτουργία της Δικαιοσύνης.

Αναμένουμε την ολοκλήρωση της έρευνας από την Ελληνική Αστυνομία  προκειμένου να διακριβωθούν τα στοιχεία των δραστών.»

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

6
σχόλια
 1. avatar sssssss

  Μη συγχιζεστε αδικα κ εισαγγελεις,αλλα οταν αυτοι που σας εκαψαν τα αυτοκινητα ερχοντε ενοποιων σας σαν κατηγορουμενοι,να μην τους αφηνετε ελευθερους

 2. avatar Σιγά τα ωά!

  Σιγά ρε γενναίοι! Δύο μπαχαλάκηδες κάψανε τρία κρατικά αυτοκίνητα σ΄ένα αφύλαχτο πάρκινγκ. Θεωρείτε ότι αυτό έγινε για να σας τρομοκρατήσει; ή βρήκατε ευκαιρία να κάνετε εκ του ασφαλούς δηλώσεις γενναιοφροσύνης;

 3. avatar Η αγανάκτηση

  δίκαιη ή άδικη εκφράζεται δια της κριτικής και της επώνυμης καταγγελίας. Όποιος κρύβεται πίσω από την ανωνυμία με κίνδυνο να τραυματίσει αθώους πολίτες είναι το λιγότερο που μπορεί κανείς να πει κανείς καρκίνωμα για την κοινωνία

 4. avatar Οι Εισαγγελεις ειναι μια αλλη πλευρα του Ελληνικου Κατεστημενου

  Που Αγνοεί Ειδεολογικα την Εννοια της Δικαιωσυνης Και Προκαλει το Δημοσιο Αισθημα που με τον τρόπο του δειχνει την ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ του Όμως υπάρχουν και Αξιόλογες Εξαιρεσεις που Τιμουν με Υπευθυνότητα και την Δέουσα Σοβαροτητα τις Αρχές της Δικαιωσυνης !........ΙΑΣΩΝ !

 5. avatar Χαχαχα χάχα

  Το δεν πτοουνται εδώ έχουν αθωώσει τους χειρότερους αναρχικούς εγκληματίες.

 6. avatar Ουστ ρε καθεστως

  Πτοουσασταν μονο απο τον βλαχοχιπστερ της βλαχοπουλας των γιαννιτσων και τον ρασπουτιν που μοιραζαν σανοευρω

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει