Δικογραφία για τη «σκηνή ατυχήματος» έξω από την Καλαμάτα

Το παράξενο σκηνικό απέναντι από το πάρκο Αλμυρού κινητοποίησε τις Αρχές


ΚΟΙΝΩΝΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ
11:54
21/02/2019
Δικογραφία για τη «σκηνή ατυχήματος» έξω από την Καλαμάτα
loading

Προβληματισμό δημιούργησε στις Αρχές μία αρκετά παράξενη υπόθεση, με το σκηνικό που στήθηκε στον μικρό τσιμεντένιο χώρο στάθμευσης απέναντι από το πάρκο του Αλμυρού Μεσσηνίας, έξω από την Καλαμάτα, και το οποίο παραπέμπει σε τροχαίο.

Όπως αναφέρει στο Facebook η ομάδα εθελοντών Μάνης «Γαία», η εικόνα με ένα μηχανάκι πεσμένο σαν τρακαρισμένο και μπροστά του πεσμένη μία κούκλα, έκανε πολλούς να σταματήσουν, νομίζοντας ότι υπάρχει κάποιο ατύχημα. Όσοι σταμάτησαν, έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι ήταν μια κούκλα με γάντια και κουκούλα full face.

Όπως έγινε γνωστό στη συνέχεια και σύμφωνα με την ιστοσελίδα tharrosnews.gr, το μηχανάκι ήταν παρατημένο εδώ και καιρό, 30 μέτρα από το σημείο που είχε στηθεί το σκηνικό. Μάλιστα, φέρει κανονικά πινακίδα κυκλοφορίας, αν και ξεβαμμένη.

Επίσης, διερχόμενοι οδηγοί ενημέρωσαν ότι περίπου στις 8:30 είδαν στο σημείο τρία αυτοκίνητα, με 5-6 άτομα, και κάποιους από αυτούς να προσπαθούν να κατεβάσουν κάτι στο σημείο, αναγνωρίζοντας στη συνέχεια την κούκλα από τα ρούχα που της είχαν φορέσει.

Ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί αν πρόκειται για αρρωστημένη φάρσα ή για «δόλωμα» που αποσκοπούσε αλλού, αλλά την υπόθεση έχει αναλάβει η Τροχαία, με το Τμήμα Τροχαίας Καλαμάτας να σχηματίζει σχετική δικογραφία.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει