Αρνήθηκε τη συμμετοχή του στο κύκλωμα με τα αντικαρκινικά φάρμακα ο γιος του φερόμενου ως «αποθηκάριου» της οργάνωσης ο οποίος συνελήφθη μετά από έφοδο της οικονομικής αστυνομίας στο σπίτι του στην Κηφισιά όπου εντοπίστηκαν αναβολικά αλλά και πολύτιμοι λίθοι.

Ο 36χρονος κατηγορούμενος, μετά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή κατά της διαφθοράς, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ενώ σύμφωνα με πληροφορίες επέμεινε ότι ο ίδιος είναι μόνο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της φαρμακαποθήκης και δεν έχει καμία σχέση με τις δραστηριότητες της.

Ο κατηγορούμενος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για νοθεία τροφίμων, παραβάσεις για τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό αλλά και για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

Σύμφωνα με τις αρχές στο σπίτι του βρέθηκαν δεκάδες φαρμακευτικά σκευάσματα αλλά και 268 ζαφείρια και ρουμπίνια ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, τα οποία κατασχέθηκαν ως προερχόμενοι από την νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, δηλαδή «ξέπλυμα μαύρου χρήματος».