Μαραθώνια ήταν η συμπληρωματική απολογία του κατηγορούμενου για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη στο Β’ νεκροταφείο ο οποίος κλήθηκε από τον ανακριτή να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που προκύπτουν μετά τους ισχυρισμούς του ότι διέπραξε ένα έγκλημα κατά παραγγελία.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων με τη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης υπό το φόβο επεισοδίων που είχαν σημειωθεί στην πρώτη του απολογία και παρέμεινε στο γραφείο του ανακριτή για περίπου 4,5 ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 58χρονος φέρεται να εμμένει στους πρόσφατους ισχυρισμούς του περί ηθικών αυτουργών που κρύβονται πίσω από τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού.

Βγαίνοντας από τον ανακριτή ο κατηγορούμενος δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι ο 58χρονος κατά την πρώτη του απολογία είχε ζητήσει να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη υποστηρίζοντας ότι αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες ακόμη δεν έχει συνταχθεί σχετική πραγματογνωμοσύνη.

«Έμαθα όσα κατέθεσε στη συμπληρωματική του απολογία ο καθ’ ομολογία δολοφόνος. Επανέλαβε ακριβώς τα ίδια με τα προηγούμενα υπομνήματα. Συγκεκριμένα, συνεχίζει να κατονομάζει ως ηθικό αυτουργό τον άνθρωπο που ήδη είχε αναφέρει», δήλωσε ο δικηγόρος της Δώρας Ζέμπερη.

igjfodij1 igjfodij2 igjfodij4 igjfodij5 igjfodij3Φωτογραφίες: Γιάννης Κέμμος

TAGS