Συναγερμός σήμανε στις 11:00 το πρωί της Τρίτης στο Χαϊδάρι, στη συμβολή της λεωφόρου Αθηνών με την οδό Σατωβριάνδου, όταν δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα πυροβόλησαν άνδρα, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, μέσα σε ΙΧ αυτοκίνητο.

Ο άνδρας διακομίστηκε τραυματισμένος στο Αττικό νοσοκομείο, ενώ οι δράστες που διέφυγαν αναζητούνται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο βρέθηκαν έξι κάλυκες. Η περιοχή έχει αποκλειστεί από την αστυνομία, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο δράστες γάζωσαν το θύμα με καλάσνικοφ.

Ορισμένες πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στην επίθεση στο Χαϊδάρι, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η υπόθεση παραπέμπει σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Σύμφωνα με δύο καταθέσεις που έχουν πάρει οι αστυνομικοί από το σημείο στο Χαϊδάρι, οι δράστες ήταν μαυροφορεμένοι με μαύρα κράνη και επέβαιναν σε μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα.

Από τις πινακίδες του αυτοκινήτου προκύπτει ότι πρόκειται για έναν άντρα που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις της νύχτας, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. Δεν είναι γνωστό ωστόσο αν ο άντρας που τραυματίστηκε σοβαρά είναι το πρόσωπο στο οποίο είναι δηλωμένο το αυτοκίνητο.