Υπόθεση ομηρίας οδηγού λεωφορείου του ΚΤΕΛ καταγράφηκε στην Ηλεία, με τον δράστη που είναι παλιός γνώριμος των Αρχών να χρησιμοποιεί στο περιστατικό ένα μαχαίρι.

Του ανταποκριτή μας από το patrisnews.com στην Ηλεία

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα, το λεωφορείο εκτελούσε δρομολόγιο προς Κρέστενα και Ζαχάρω, με αρκετούς επιβάτες. Στο Επιτάλιο επιβιβάστηκε ένας άνδρας (φέρεται να είναι Ρομά), που μετά από λίγο και με την απειλή μαχαιριού ανάγκασε τον οδηγό να σταματήσει το όχημα στο Αγρίδι ώστε να κατέβουν οι επιβάτες και στη συνέχεια απαίτησε να κατευθυνθεί μέσω της Ζαχάρως προς Καλαμάτα.

Οι επιβάτες ενημέρωσαν την Αστυνομία και άμεσα ξεκίνησε επιχείρηση για να απελευθερώσουν και να σώσουν τον οδηγό του ΚΤΕΛ από την ομηρία. Εκείνος διατήρησε την ψυχραιμία του και είπε στον δράστη ότι δεν έφτανε το πετρέλαιο μέχρι την Καλαμάτα και ότι έπρεπε να σταματήσουν σε βενζινάδικο για να βάλει καύσιμα.

Έτσι, σταματώντας σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Ζαχάρω, ο δράστης είπε στον οδηγό να ζητήσει από τον πρατηριούχο να βάλει καύσιμα και να του δώσει ό,τι χρήματα είχε στο ταμείο του. Τότε ο οδηγός του ΚΤΕΛ άνοιξε την πόρτα, ο δράστης κατέβηκε κάτω και οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν με αποτέλεσμα να υπάρξει αίσια έκβαση στην υπόθεση.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.