Μία νέα υπόθεση που μοιάζει με αυτήν της 90χρονης που πουλούσε τερλίκια χωρίς άδεια στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης ήρθε στο φως της δημοσιότητας και αφορά αυτήν τη φορά μια 80χρονη.

Πρόκειται για μια άλλη ηλικιωμένη από την πρώην Σοβιετική Ένωση, ποντιακής καταγωγής, επίσης στη Θεσσαλονίκη, η οποία συνελήφθη τον περασμένο Μάρτιο, επειδή είχε μπροστά της για να πουλήσει πέντε κιλά χόρτα χωρίς άδεια. Επιβλήθηκε το γνωστό πρόστιμο των 200 ευρώ στην 80χρονη.

Πριν από κάποιες ημέρες έγινε γνωστό πως η συγκεκριμένη γυναίκα πήρε στα χέρια της και την κλήση ότι πρέπει να δικαστεί τον ερχόμενο Ιούνιο. Αυτά τα πέντε κιλά χόρτα κάνουν-δεν κάνουν 5-6 ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Open, οι αστυνομικοί εξηγούν πως αυτό επιβάλει ο νόμος και πως δεν μπορούν να κάνουν κάτι διαφορετικό, αφού δεν γίνεται κάποια διάκριση σε άτομα πάνω ή κάτω των 80 ετών.

Δείτε το βίντεο:

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.