Με ανακοίνωσή του μετά την ανακοίνωση της προφυλάκισης του 27χρονου Έλληνα, ο συνήγορός του, Αλέξης Κούγιας μιλά για τέσσερις παρανομίες σε βάρος του πελάτη του.

Ως συνήγορος του κου Ι.Τ. που απολογήθηκε σήμερα ως κατηγορούμενος για δήθεν συμμετοχή του στα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, θέλω να καταγγείλω τις εξής τέσσερις περιπτώσεις
παρανόμων συμπεριφορών εις βάρος του:

  1. Εντελώς παράνομα και χωρίς να είναι αλήθεια, δημοσιοποιήθηκε ότι δήθεν ο κ. Ι.Τ. έχει κατηγορηθεί για τη διάπραξη ληστειών, εκβιασμών και εμπρησμών, γεγονός το οποίο είναι εντελώς ψευδές και συκοφαντικό, αφού ουδέποτε κατηγορήθηκε γι’ αυτές τις πράξεις, και έχω λάβει την εντολή να μηνύσω και να ενάγω τον οποιονδήποτε έχει προβεί σε αυτές τις συκοφαντικές δημοσιεύσεις, αφού ο κ. Ι.Τ. έχει λευκό ποινικό μητρώο και σε μια υπόθεση του 2020 που προσπάθησαν να τον εμπλέξουν, έμεινε ελεύθερος.
  2. Η δεύτερη παράνομη συμπεριφορά ήταν η δημοσιοποίηση της διευθύνσεως της επιχειρήσεώς του, με αποτέλεσμα εγκληματίες δήθεν οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ να την καταστρέψουν, αφού έμεινε χωρίς φύλαξη, παρά το ότι εδρεύει 200 μέτρα από τη ΓΑΔΑ.
  3. Δημοσιοποιήθηκε σε συγκεκριμένο site, του οποίου ο διαχειριστής είχε προσωπικές σχέσεις με Εισαγγελέα στο παρελθόν, η είδηση ότι αποφασίστηκε η προσωρινή κράτηση του Ι.Τ., πριν
    ανακοινωθεί στον εντολέα μου.
  4. Με εντελώς παράνομο τρόπο δημοσιοποιήθηκε όλο το περιεχόμενο του απολογητικού του υπομνήματος με τα ονοματεπώνυμα και τις διευθύνσεις των συγγενών του και των μαρτύρων υπερασπίσεώς του, στα πλαίσια μιας εντελώς παράνομης συμπεριφοράς, αφού όλοι οι δημοσιογράφοι, παρουσιαστές και διαχειριστές site και blog γνωρίζουν ότι αυτό είναι σοβαρό ποινικό αδίκημα και τιμωρείται με φυλάκιση.

Κατόπιν των ως άνω καλώ τον οιονδήποτε έχει διαπράξει αυτές τις συμπεριφορές να αποκαταστήσει τον κο Ι.Τ. και κυρίως άμεσα, τώρα, να αποσύρει από τα site και τα blog που διαχειρίζεται, αλλά και να εξαφανίσει από τα δελτία ειδήσεων το απολογητικό του υπόμνημα, άλλως είμαι υποχρεωμένος να μηνύσω και να ενάγω τον οιονδήποτε έχει παραβεί τον νόμο και, εφόσον συνεχίσει να το κάνει, να ζητήσω τη σύλληψή του ενεργοποιώντας την αυτόφωρη διαδικασία.