Αμείλικτα παραμένουν τα ερωτηματικά, για τη δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια, που είχε ως τραγικό αποτέλεσμα τη δολοφονία του 29χρονου.

Το κεντρικό ερώτημα είναι πώς είναι δυνατόν πάνω από 150 χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ να διέσχισαν εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα από την Κροατία μέχρι την Αθήνα ανενόχλητοι.

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ν/α Αττικής, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA επιβεβαίωσε ότι υπάρχει έγγραφο που ενημέρωνε τις ελληνικές αρχές μέχρι και με τις πινακίδες των οχημάτων που έρχονται στην Ελλάδα.

«Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Η Αστυνομία φταίει που έφθασαν αυτοί οι άνθρωποι στην Αττική. Υπάρχουν συνάδελφοι που κάνουν σωστά την δουλειά τους και κάποιοι που δεν την κάνουν».

»Δεν είναι δυνατόν να μαθαίνω πριν από λίγο ότι κάποιες περιφερειακές υπηρεσίες δεν είχαν ανοίξει καν το πληροφοριακό δελτίο που ανέφερε ότι οι συγκεκριμένοι δολοφόνοι θα περάσουν και θα φθάσουν στην Αττική, είναι απαράδεκτο. Όποιος δεν κάνει την δουλειά του καλά να πάει σπίτι του», υπογράμμισε ο κ. Καλλιακμάνης.

Επίσης, ο Γιώργος Καλλιακμάνης ανέφερε ότι είχε εκπονηθεί επιχειρησιακό σχέδιο που όμως τελικά κατέληξε στο καλάθι των αχρήστων.