Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Ασφάλειας Πολυγύρου για την εξιχνίαση της εν ψυχρώ δολοφονίας 39χρονου από τη Βόρεια Μακεδονία, που έπεσε νεκρός από πυρά αγνώστων, στις 3:30 τα ξημερώματα, έξω από το τουριστικό κατάλυμα όπου διέμενε, στην Χανιώτη Χαλκιδικής. Από τα ίδια πυρά, τραυματίστηκε ο 45χρονος ομοεθνείς φίλος του, που νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, στο Νοσοκομείο Πολυγύρου.

Το 39χρονο θύμα ήταν επιχειρηματίας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε ιδιοκτήτης Καζίνο στην πατρίδα του. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι ελληνικές αστυνομικές αρχές εξετάζουν την εκδοχή το φονικό να αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών ή να επρόκειτο για εκτέλεση συμβολαίου θανάτου.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι δράστες φαίνεται να επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, ενώ είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους. Αφού πλησίασαν την κατοικία όπου παραθέριζε ο 39χρονος με τέσσερις ακόμη φίλους του, άνοιξαν πυρ εναντίον του. Οι αστυνομικοί συγκέντρωσαν από το σημείο 19 κάλυκες όπλου. Ο 39χρονος έπεσε νεκρός, ενώ από τα θραύσματα τραυματίστηκε ο 45χρονος φίλος του.