Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα βίντεο που κατέγραψε τη στιγμή που έφυγαν οι ληστές που μπήκαν σε σπίτι ηλικιωμένων στην Κερατέα, τους φίμωσαν και στη συνέχεια τους λήστεψαν.

Το βίντεο προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και δείχνει τους δράστες να τρέχουν και να πηδούν τα κάγκελα, ενώ έχουν εγκαταλείψει μέσα στο σπίτι το ηλικιωμένο ζευγάρι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δελτίου, αφού ακινητοποίησαν το ζευγάρι, έψαξαν σπιθαμή προς σπιθαμή το σπίτι. Κατάφεραν να αποσπάσουν μικρό χρηματικό ποσό ύψους 300 ευρώ, αλλά και μια τσάντα γεμάτη με κοσμήματα. Η τσάντα, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες, ζύγιζε 6 κιλά.

Μάλιστα, κατά τη διαφυγή τους αντελήφθησαν ότι ξέχασαν την τσάντα με τα κοσμήματα και ξαναγύρισαν για να την πάρουν.

«Αισθάνθηκα από πίσω μου έναν άνθρωπο να με αγκαλιάζει, να με γυρίζει, να τον βλέπω και μετά να μου βουλώνει τη μύτη και το στόμα. Με έσυρε μετά μέσα και μου είχε και το όπλο πίσω στον αυχένα μου», είπε η ηλικιωμένη γυναίκα.