Μετά από ενάμιση μήνα μίλησε για τη ζωή του εγγονού του, ο πατέρας του 39χρονου από τη Χαλκιδική, που δολοφόνησε με καραμπίνα τη σύζυγό του, γιατί φέρεται να ζήτησε διαζύγιο, ενώ τραυμάτισε σοβαρά το παιδί του, με αποτέλεσμα να αποκολληθεί κομμάτι από το χέρι.

Μιλώντας στο Στρατή Λιμνιό στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», δήλωσε ότι ο μικρός είναι εντάξει πλέον στην υγεία του και ότι ζει με τον αδερφό της νύφης του, ο οποίος πήρε και την επιμέλεια.

«Με τον άνθρωπο αυτό θα βαδίσουν σε ένα καλό μονοπάτι», είπε χαρακτηριστικά, καθώς ο 8χρονος είχε και μια μικρή αδερφή, η οποία επίσης μένει μαζί του και με τον θείο της.

Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν ξέρει γιατί ο γιος του διέπραξε το αποτρόπαιο έγκλημα -ενώ έβαλε και τέλος στη ζωή του- δηλώνοντας ότι το ζευγάρι όταν έμενε μαζί του δεν υπήρχε πρόβλημα. Όμως η κατάσταση φέρεται να άλλαξε όταν μετακόμισαν σε ξεχωριστό σπίτι.

«Όταν τους είχα στο σπίτι, έλεγχα την κατάσταση, εδώ έχασα την μπάλα», είπε ο πατέρας.

Σημειώνεται, ότι το έγκλημα έγινε στις 22/5, όταν ο 39χρονος δολοφόνησε τη σύζυγο του, τη στιγμή που εκείνη κρατούσε τον γιο τους αγκαλιά και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του. Το παιδί έμεινε για ώρες μόνο του στο σπίτι, μέχρι που εντοπίστηκε από συγγενείς και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ, αφού έλειπε κομμάτι από το χέρι του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα και φέρεται η γυναίκα να ήθελε να χωρίσει.