Ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη στην Ηλεία, σχετικά με τη δολοφονία ενός 68χρονου, καθώς βρέθηκε άγρια δολοφονημένος με 40 χτυπήματα στο κεφάλι του και το κρανίο σχεδόν διαλυμένο.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, ο Άγγελος Αναγνωστόπουλος που μαζί με τον γιό του επιστρέφοντας από τις αγροτικές τους δουλειές, βρίσκονται κατάματα με ένα αποτρόπαιο θέαμα, καθώς ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κείτεται χωρίς τις αισθήσεις του, κοντά στην είσοδο του σπιτιού που έμεναν φέροντας πολλά και βαριά τραύματα σε όλο του το σώμα και ιδιαίτερα στο κεφάλι, τα οποία θα αποδειχθεί αργότερα ότι προήλθαν από αιχμηρό αντικείμενο το οποίο και του στέρησε τη ζωή.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, είναι νεκρός στο πάτωμα, χωρίς ρούχα, σκεπασμένος με μια κουβέρτα και σχεδόν διαλυμένο κρανίο, το οποίο είναι ακουμπημένο σε ένα μαξιλάρι.

Ο τόπος του εγκλήματος

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας «ΠΑΤΡΙΣ», κολλημένο στο γεμάτο αίματα κεφάλι του, βρέθηκε ένα κομμάτι ξύλου.

Η νύκτα είναι μακρά και δύσκολη για όλους. Με το πρώτο φως της ημέρας, στο σημείο φτάνει ο Ιατροδικαστής Πατρών, Ανδρέας Γκότσης για να διαπιστώσει τα αίτια του θανάτου. Τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής δεν επιδέχονται αμφισβήτησης: 40 (!) τραύματα στο κεφάλι εκ των οποίων σχεδόν τα μισά εμφανή από «θλον και τέμνον όργανο». Το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, αποκλείεται.

Ενδείξεις πάλης, δεν υπάρχουν, παρά μόνο κάποια μικρά σημάδια στα χέρια, γεγονός που φανερώνει πως ο άτυχος άνδρας ξαφνιάστηκε από τη μανιασμένη επίθεση που δέχτηκε και έκανε μια κάποια απέλπιδα προσπάθεια για να προστατευθεί… Παράλληλα, στο σπίτι δεν υπάρχουν ίχνη διάρρηξης, ούτε λείπουν χρήματα ή άλλα πολύτιμα αντικείμενα. Το ενδεχόμενο της ληστείας, αποκλείεται.

Έτσι, έχουν περάσει σχεδόν οκτώ μήνες κι ακόμα ένα μυστήριο πλανάται γύρω από τον θάνατο του 68χρονου άνδρα. Όλο αυτό το διάστημα, η αστυνομία δουλεύει αθόρυβα την υπόθεση προσπαθώντας να βρει την άκρη του νήματος. Μαρτυρίες, πολλές. Καταθέσεις, ακόμα περισσότερες, κάποιες απ’ αυτές ύποπτες κι αντιφατικές.