Να ανατινάξει κατάστημα επισκευής ηλεκτρονικών συσκευών (σ.σ. κινητά τηλέφωνα, tablelts, laptops κ.ά.) στην περιοχή της Νίκαιας απείλησε ένας 48χρονος! Όλα ξεκίνησαν όταν παρέδωσε για service στον υπάλληλο καταστήματος μία συσκευή κινητού τηλεφώνου.

Όπως ισχυρίστηκε αύτη άνηκε σε συγγενικό του πρόσωπο. Ωστόσο, μερικές ώρες αργότερα στο ίδιο κατάστημα μετέβη ένας άλλος άνδρας που δήλωσε ότι είναι ο ιδιοκτήτης του εν λόγω κινητού, το οποίο είχε κλαπεί από την κατοχή του και εντόπισε την τοποθεσία του μέσω συστήματος GPS. Αφού ο δεύτερος άντρας επέδειξε τα απαραίτητα πειστήρια ότι το κινητό τηλέφωνο είναι δικό του, την κλοπή του οποίου δεν είχε δηλώσει στις Αρχές, ο υπάλληλος του καταστήματος του παρέδωσε τελικά τη συσκευή.

Στη συνέχεια, εμφανίστηκε ξανά ο 48χρονος στο κατάστημα και όταν διαπίστωσε ότι το κινητό τηλέφωνο είχε παραδοθεί στον ιδιοκτήτη του, εξύβρισε τον υπάλληλο και τον απείλησε με χειροβομβίδα. Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έφτασαν στο σημείο και ακινητοποίησαν τον 48χρονο, οδηγώντας τον στο Τμήμα Ασφαλείας Νίκαιας, το οποίο ανέλαβε την προανακριτική έρευνα.

Η χειροβομβίδα κατασχέθηκε και έχει αποσταλεί προς εξέταση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.