Ένας 62χρονος άνδρας στο Μεσολόγγι κατήγγειλε στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος πως ένας 42χρονος γείτονάς του στην πολυκατοικία όπου διαμένουν τον χτύπησε με σιδερένιο αντικείμενο και τον κλείδωσε σε αποθήκη.

Ο λόγος; Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ιστοσελίδα messolonghivoice.gr, ο 62χρονος έκανε παρατήρηση στον άλλον άνδρα πως ροχαλίζει πολύ δυνατά όταν κοιμάται με αποτέλεσμα να διαταράσσει την κοινή ησυχία της πολυκατοικίας.

Όπως ανέφερε ο ηλικιωμένος άνδρας – ο οποίος κατέθεσε μήνυση εις βάρος του γείτονά του – μετά την παρατήρηση που έκανε στον 42χρονο, ο δεύτερος τον περίμενε με… άγριες διαθέσεις στην είσοδο της πολυκατοικίας. Εκεί, είπε, τον χτύπησε με σιδερένιο αντικείμενο και τον κλείδωσε σε αποθήκη και τον εγκατέλειψε.

Ο 62χρονος, προφανώς έχοντας κινητό τηλέφωνο πάνω του, στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία, η οποία τον εντόπισε κλειδωμένο μέσα στην αποθήκη. Η ίδια πηγή αναφέρει πως ο 42χρονος αντικρούει τις κατηγορίες και ισχυρίζεται πως τίποτα από αυτά δεν συνέβησαν. Την Παρασκευή (2/6) είναι προγραμματισμένο το δικαστήριο της υπόθεσης και υποστηρίζει πως εκεί θα αποδειχθεί η αθωότητά του.