Σκότωσε δύο και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Δράστης και των δύο δολοφονιών που έγιναν χθες στη Θεσσαλονίκη, φέρεται να είναι το ίδιο πρόσωπο, ο άνδρας που αυτοκτόνησε στο Σέιχ Σού, στρέφοντας στον κρόταφό του ένα περίστροφο και πατώντας τη σκανδάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κάλυκας που εντοπίστηκε στο υπόγειο διαμέρισμα της οδού Εμπεδοκλέους 1, στην Τούμπα, το μεσημέρι της Κυριακής, είναι από το ίδιο όπλο με το οποίο έγινε η ανθρωποκτονία το πρωί και πάλι στην Τούμπα Θεσσαλονίκης. Οι δύο υποθέσεις συνδέονται και όπως όλα δείχνουν, πίσω από τις δύο δολοφονίες και την αυτοκτονία βρίσκεται υπόθεση ξεκαθαρίσματος λογαριασμών για υπόθεση ναρκωτικών.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Κυριακής. Στην είσοδο πολυκατοικίας στην οδό Βιθυνίας, έπεσε νεκρός ένας 46χρονος Έλληνας, μετά από συμπλοκή με άγνωστο άνδρα. Ο δράστης χτύπησε το κουδούνι του θύματος και όταν ο δεύτερος κατέβηκε, τον πυροβόλησε από κοντινή απόσταση στο κεφάλι και το θώρακα και στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του. Περίοικοι έδωσαν τα στοιχεία από το όχημα με το οποίο διέφυγε ο δράστης στην αστυνομία. Μετά από εκτεταμένες αναζητήσεις εντοπίστηκε το αυτοκίνητο στη δασική περιοχή του Σέιχ Σού και ο 43χρονος δράστης, νεκρός.

Λίγες ώρες αργότερα, στις 14:00, συγγενείς ενημερώνουν την αστυνομία ότι βρήκαν δολοφονημένο τον δικό τους άνθρωπο, έναν 46χρονο, στο υπόγειο διαμέρισμά του στην Τούμπα. Το θύμα έφερε τραύμα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο, ενώ δίπλα του βρέθηκε ένας κάλυκας.