Εξιχνιάστηκε η υπόθεση της αιματηρής ληστείας μεταναστών στην περιοχή Λάλουκα της Αργολίδας, τα ξημερώματα της Δευτέρας. Σύμφωνα με την αστυνομία, δράστες της επίθεσης ήταν τέσσερις αθίγγανοι, οι οποίοι εισέβαλαν στην αποθήκη, όπου διέμεναν οι μετανάστες, φορώντας κουκούλες και κρατώντας καραμπίνα και μαχαίρια, και αφαίρεσαν 1.500 ευρώ. Όταν οι μετανάστες επιχείρησαν να τους ακινητοποιήσουν, τότε ο ένας δράστης που κρατούσε το όπλο άνοιξε πυρ, τραυματίζοντας σοβαρά τον ένα και ελαφρύτερα τους άλλους δύο.

Οι αλλοδαποί κατάφεραν να αρπάξουν τη δίκαννη καραμπίνα κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, την οποία και παρέδωσαν στους αστυνομικούς. Οι τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Άργους και μάλιστα ο σοβαρότερα τραυματισμένος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του.

Χθες το πρωί, μετά από οργανωμένη επιχείρηση της αστυνομίας σε καταυλισμούς αθίγγανων στο Ναύπλιο, προσήχθησαν στην ασφάλεια εννέα άτομα, που αποκάλυψαν και την ταυτότητα των δραστών της αιματηρής συμπλοκής. Οι δύο δράστες συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ οι άλλοι δύο αναζητούνται.