Η μητέρα του 50χρονου που βρέθηκε απαγχονισμένος στο Μοσχάτο, ξέσπασε για τον θάνατο του γιου της και διερωτήθηκε γιατί το παιδί της να έχει τέτοιο τέλος, ενώ τον περιέγραψε ως στοργικό πατέρα.

«Αχ Παναγία μου, τι άλλο περιμένω Χριστέ μου. Ήταν πατέρας στοργικός. Όπου και να πήγαινε έπαιρνε μαζί τα παιδιά του, μέχρι και στο ποδόσφαιρο. Είχε όμορφη οικογένεια. Ήταν ήσυχος χαρακτήρας και αγαπητός στον κόσμο. Είχε φτιάξει και μια ομάδα δικιά του. Έκανε και αυτό εκτός από τη δουλειά. Ήταν καλοπροαίρετος σε όλα τα πράγματα», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, χαρακτήρισε «μυστήριο» τον γιο της σε ό,τι αφορούσε την προσωπική του ζωή, αναφέροντας πως «δεν έλεγε, ήταν μυστήριος. “Πώς πάνε οι δουλειές; Καλά”. Δεν θα κάτσει να του εξηγήσει. Ήταν εσωστρεφής σε τέτοια θέματα. Όπως κρύβουμε και μερικοί άνθρωποι, όταν έχουν κάποιο μυστικό, δεν το λένε ούτε στη γυναίκα τους, ούτε καν στα παιδιά τους».

«Να έχει τέτοιο θάνατο; Τι κακό είχε κάνει; Τι είχε κάνει για να βρει τέτοιον θάνατο;», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Σημειώνεται, ότι ο 50χρονος φαίνεται να χρωστούσε 150.000 ευρώ σε πολλά άτομα, αλλά και στη 47χρονη γυναίκα που έχει συλληφθεί και κατηγορείται για τον θάνατο του.