Για την αδέσποτη σφαίρα που βρήκε στο παιδικό δωμάτιο της οικίας στο Κορωπί μίλησε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού που πυροβόλησε ένας 29χρονος ο οποίος γιόρταζε την αλλαγή του χρόνου ρίχνοντας με το όπλο του.

Μιλώντας στον Alpha την Τρίτη (3/1) η γυναίκα περιέγραψε τις στιγμές τρόμου που έζησε η ίδια και η οικογένειά της λέγοντας: «Μπήκαμε μέσα για να κόψουμε τη βασιλόπιτα και γύρω στις 12 και τέταρτο με 12 και είκοσι ακούμε έναν θόρυβο που δεν έμοιαζε με τα υπόλοιπα βεγγαλικά που ακούγαμε πριν. Έμοιαζε ότι είναι όπλο η αλήθεια είναι με εκκωφαντικό θόρυβο. Βγήκαμε για λίγο φοβισμένοι στο μπαλκόνι με κλειστά τα φώτα δεν βρήκαμε κάτι, δεν είδαμε κάτι, θεωρήσαμε ότι μπορεί να έσκασε κάτι στην ταράτσα ή οτιδήποτε».

«Στο ταβάνι και στον τοίχο υπήρχαν τρύπες»

Όπως τόνισε η γυναίκα φανερά τρομαγμένη στο ταβάνι και στον τοίχο υπήρχαν τρύπες.

«Αφού ανοίξαμε τις κουρτίνες είδαμε στο διπλό τζάμι της μπαλκονόπορτας μία τρύπα μεγάλη, πέντε εκατοστών περίπου που κατευθείαν καταλάβαμε πως ήταν από όπλο. Όλα τα ρούχα του μπαλκονιού τρυπημένα, στην προσπάθεια να ψάξουμε να βρούμε ότι η λογική έλεγε ότι η σφαίρα είναι κάπου εντός του δωματίου τη βρήκαμε» δήλωσε.

«Δύο λεπτά πιο πριν ήμουν εγώ και έφτιαχνα το δωμάτιο γιατί φιλοξενούσα την αδερφή μου σε αυτό. Τυχαίο γεγονός το ότι δεν ήταν τα παιδιά μου εκεί γιατί έτυχε να είναι με τον μπαμπά τους εκτός σπιτιού εκείνη την ώρα. Κανείς δεν είναι ασφαλής στο σπίτι του, ούτε στο σπίτι του» επεσήμανε κλείνοντας.