Συλλήψεις για τον εκβιασμό του αρχηγού ΓΕΣ

Απόστρατος στρατιωτικός και κόρη πρώην αστυνομικού οι δράστες


ΚΟΙΝΩΝΙΑ
16:05
17/12/2010
Συλλήψεις για τον εκβιασμό του αρχηγού ΓΕΣ
2
loading

Λίγα μόλις 24ωρα μετά τη μήνυση που κατέθεσε ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Φράγκος Φραγκούλης κατά αγνώστων για τα υβριστικά σχόλια που αναρτήθηκαν σε βάρος του στο διαδίκτυο, αλλά και για εκβιασμό του ίδιου και της κόρης του που ακολούθησαν, η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος προχώρησε στη σύλληψη των φερόμενων ως δραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν απόστρατο αξιωματικό του στρατού και την κόρη απόστρατου της αστυνομίας, στα σπίτια των οποίων εντοπίστηκαν οι υπολογιστές μέσω των οποίων αναρτούσαν τα υβριστικά σχόλια.

Η έφοδος στα σπίτια των συλληφθέντων έγινε σήμερα το πρωί, παρουσία εισαγγελέα. Οι δράστες, μάλιστα, είχαν κρύψει τον φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή που χρησιμοποιούσαν κάτω από ένα στρώμα. Τα πειστήρια μεταφέρθηκαν στα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια για να συνεχιστούν οι έρευνες και να αποκρυπτογραφηθούν όλα τα ηλεκτρονικά μηνύματα που είχαν συντάξει οι συλληφθέντες.  

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar akartal

    Προς Mariapht, Υπάρχουν τρόποι και τρόποι να μιλάει κανείς, να βρίζει και να εκβιάζει δεν νομίζω να είναι ο πλέον αποδεκτός. Για να συνέλθουμε λιγάκι σε αυτήν την χώρα, έχουμε χάσει κάθε μέτρο του τι είναι αποδεκτό.

  2. avatar Mariapht

    Αυτό τώρα είναι για να κλείσουμε το στόμα μας και να μη μιλάμε?

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει