Αποσύρθηκε η καταγγελία για ξυλοδαρμό με θύμα 14χρονη μαθήτρια Γυμνασίου στον Κολωνό. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 14χρονη που κατήγγειλε συμμαθήτριά της για ξυλοδαρμό μέσα στο σχολείο, απέσυρε την καταγγελία που αρχικά έκανε στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

Οι γονείς της 14χρονης και οι γονείς της συμμαθήτριάς της που φερόταν να τη χτύπησε μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα και εκεί φαίνεται ότι η διαφορά λύθηκε «εξωδίκως». Τα πνεύματα ηρέμησαν και οι δύο πλευρές αποφάσισαν να μην δώσουν συνέχεια στο περιστατικό.

Πριν από αυτό η 14χρονη είχε καταγγείλει στους αστυνομικούς ότι η συμμαθήτριά της την άρπαξε από τα μαλλιά, την πέταξε κάτω και άρχισε να τη χτυπάει. Επίσης, ένας άλλος μαθητής κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο το συμβάν και στη συνέχεια ανάρτησε το βίντεο στο Instagram, γιατί -όπως φέρεται να είπε- ήθελε να καταγγείλει με αυτό τον τρόπο το συμβάν και όχι να χλευάσει ή να διαπομπεύσει το θύμα.

Επίσης, αρχικά η 14χρονη φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς ότι παρών στο συμβάν ήταν και ένας καθηγητής, ο οποίος δεν την προστάτευσε.

Πηγές από την ΕΛ.ΑΣ. σημειώνουν, πάντως, ότι το θέμα για τις Αρχές θεωρείται λήξαν, καθώς η καταγγελία αποσύρθηκε.