Ο γιατρός του επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου μίλησε για την κατάσταση της υγείας του, έπειτα από τις 15 μαχαιριές που δέχθηκε και δήλωσε πως ο δράστης έστριβε το μαχαίρι μέσα στο σώμα του θύματος.

Ο Γιώργος Κούστας, διευθυντής της αγγειοχειρουργικής κλινικής στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, μίλησε στην εκπομπή «Live News» και είπε ότι οι μαχαιριές που είχε το θύμα δεν ήταν απλές μαχαιριές αλλά όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ήταν «δολοφονικές».

Ο γιατρός δικαιολόγησε αυτόν τον χαρακτηρισμό εξηγώντας πως το μαχαίρι έμπαινε μέσα στο σώμα του επιχειρηματία στριφτά. Τα πιο σοβαρά χτυπήματα ήταν στη γάμπα, όπου το μαχαίρι έκοψε δύο αρτηρίες και τέσσερις φλέβες και ένα μεγάλο πλήγμα στο δεξιό μηρό.

Σημειώνεται, ότι ο επιχειρηματίας μίλησε μέσα από το νοσοκομείο για την επίθεση που δέχτηκε και ανέφερε πως «ο άνθρωπος πρέπει να είναι λογικά… τρελός; Άρρωστος… Δηλαδή, το ότι γονάτισε κάτω και άρχισε να με… Καταρχάς εγώ δεν κατάλαβα τι έκανε. Εγώ νόμιζα ότι μου χτύπαγε τα πόδια… Δεν μπορούσα να καταλάβω ακριβώς τι κάνει… Αυτός ήθελε να σκοτώσει άνθρωπο εκείνη την ημέρα και βρήκε εμένα. Δεν εξηγείται αλλιώς. Δεν τον ήξερα τον άνθρωπο, δεν τον γνώριζα…».