Κατάθεση στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκωναναμένεται να δώσει η 12χρονη στον Κολωνό, ενδεχομένως και σήμερα, η οποία χαρακτηρίζεται ως «κλειδί» για την πορεία της υπόθεσης βιασμού και μαστροπείας. Στο κορίτσι θα επιδειχθούν φωτογραφίες υπόπτων προκειμένου να αναγνωρίσει ποιοι από αυτούς την είχαν βιάσει.

Τις επόμενες ώρες οι πληροφορίες αναφέρουν πως αναμένεται να εκδοθούν τουλάχιστον 10 νέα εντάλματα σύλληψης, καθώς έχει μεταφερθεί μεγάλος όγκος δεδομένων από την αστυνομία στην ανακρίτρια.

Σημειώνεται πως από τους 10 που αναμένεται να συλληφθούν, οι τρεις είναι άτομα που πήγαν αυτοβούλως στην αστυνομία και είπαν πως μπορεί να είχαν επικοινωνία με την 12χρονη, αλλά δεν προχώρησαν σε συνάντηση μαζί της. Ωστόσο, τα μηνύματα δείχνουν πως οι άνδρες αυτοί συναντήθηκαν με την ανήλικη, σύμφωνα με το Mega.

Μάλιστα, ανάμεσά τους βρίσκεται και ένας άντρας 65 ετών, ο οποίος έχει εγγόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbeast, οι αρχές έχουν ταυτοποιήσει όλες τις IP των 212 ατόμων που επικοινώνησαν με το προφίλ που είχε δημιουργηθεί για τη 12χρονη σε εφαρμογή γνωριμιών. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα η ΕΛ.ΑΣ. έχει καταλήξει και στα πρόσωπα που βρισκόταν πίσω από τις κώδικες ονομασίες, επιχειρώντας να ξεκαθαρίσει ποιοι από αυτούς δεν έμειναν στις διαδικτυακές συνομιλίες αλλά πλήρωσαν προκειμένου να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες διαθέσεις τους στο παιδί.