Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν κάτοικοι της Κυψέλης καθώς μία 36χρονη από το Μπαγκλαντές κατακρεουργήθηκε από έναν 40χρονο ομοεθνή της, με τον οποίο φαίνεται ότι διατηρούσε σχέση, ενώ ήταν παντρεμένη. Η γυναίκα είχε μαχαιρωθεί σε κοιλιά, πρόσωπο και χέρι και μετά από έρευνες της ΕΛ.ΑΣ ο δράστης συνελήφθη κοντά στο σημείο του εγκλήματος και αναμένεται να απολογηθεί την Τετάρτη 31/8.

Ο 40χρονος αμετανόητος παραδέχτηκε το έγκλημα και δήλωσε ότι δεν μετανιώνει για τίποτα καθώς το θύμα του χρωστούσε 20.000 ευρώ, τα οποία της έδινε γιατί ο άντρας της ήταν άνεργος. «Ναι, εγώ τη σκότωσα. Μου χρωστούσε 20.000 ευρώ. Με κορόιδευε και δεν σκόπευε να μου τα δώσει πίσω. Δεν μετανιώνω για αυτό που έκανα» φέρεται να είπε.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών άσκησε στον 40χρονο δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Εις βάρος του ασκήθηκε ακόμα δίωξη και για τα αδικήματα της οπλοφορίας- οπλοχρησίας.

Οι Αρχές, σύμφωνα με το Mega, εκτιμούν ότι το έγκλημα ήταν προμελετημένο εδώ και εβδομάδες. Οι έρευνες της Ασφάλειας Αθηνών δείχνουν ότι ο 40χρονος είχε αγοράσει το μαχαίρι, με το οποίο δολοφόνησε την 36χρονη, πριν από δύο εβδομάδες στην περιοχή της Ομόνοιας.