Σήμερα το μεσημέρι θα γίνει η κηδεία της άτυχης 67χρονης, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 6 Ιουλίου, όταν ο 42χρονος γιος της την χτύπησε με ξύλινη σανίδα μέχρι θανάτου.

Η άτυχη γυναίκα ήταν πεσμένη στο πάτωμα σε μια λίμνη αίματος, χτυπημένη στο κεφάλι και ολόκληρο το σώμα με σανίδα από τη ντουλάπα του σπιτιού. Οι γείτονες άκουσαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα την άτυχη γυναίκα να ζητάει βοήθεια. Όμως κανείς δεν πρόλαβε να τη βοηθήσει. Μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί, οι κραυγές σίγησαν. Η 67χρονη γυναίκα είχε ξεψυχήσει αβοήθητη και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο δεν μπόρεσε να της προσφέρει καμία βοήθεια αναφέρει το neakriti.gr.

Η μεταφορά του 42χρονου μητροκτόνου στο δικαστικό μέγαρο το μεσημέρι της Τετάρτης έγινε εν μέσω έντασης. Σε κατάσταση παροξυσμού ξεσήκωσε το κέντρο της πόλης ουρλιάζοντάς «βοήθεια» στους διαδρόμους του δικαστικού μεγάρου. Η προσαγωγή του κράτησε ελάχιστα λεπτά μέχρι να ζητηθεί όπως φαίνεται εισαγγελική παραγγελία για τη μεταφορά του στο νοσοκομείο για εξέταση αφού οι πέντε αστυνομικοί που τον συνόδευαν μετά δυσκολίας τον συγκρατούσαν.