Σοκ έχει προκαλέσει το πόρισμα πραγματογνώμονα – ψυχολόγου, μετά τις καταγγελίες για έναν πατέρα ο οποίος φέρεται να ασελγούσε στην 4χρονη κόρη του στην Πάτρα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Πελοπόννησος το πόρισμα των 30 σελίδων είναι καταπέλτης για τον πατέρα. «Η μικρή εφάρμοζε σαδιστικές τάσεις στην κούκλα της. Με τις κούκλες έδειχνε πώς το αγοράκι γδύνει το κοριτσάκι» περιγράφει μεταξύ πολλών άλλων το πόρισμα του ειδικού ψυχολόγου.

Η πρώτη αναφορά του παιδιού στη μητέρα για ασέλγεια από τον πατέρα, σύμφωνα με όσα η ίδια η μάνα έχει περιγράψει ακόμη και στις εισαγγελικές αρχές, έγινε το 2021. Το παιδί άρχισε να λέει στον ψυχολόγο ότι ο μπαμπάς τη χαϊδευει και τον χαϊδεύει και έχει δει το μόριό του.

Τότε, όμως, το συμπέρασμα της ψυχολόγου που είχε εξετάσει το παιδί στην Πάτρα ήταν ότι η μικρή «δεν εμφανίζει φόβο για τον πατέρα». Η απάντηση από το περιβάλλον της μητέρας είναι η εξής: «Τα κάνει όλα σαν παιχνίδι και χωρίς να ασκεί βία στο παιδί. Άρα δεν το τρομάζει. Δεν το φοβίζει».

Εκείνη τη χρονιά η 4χρονη άρχισε μόνη της να περιγράφει στη μαμά της τι γινόταν με τον μπαμπά της.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι μητέρα είχε καταγγείλει πως ο πρώην σύζυγός της την κακοποιούσε ακόμη και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. «Έμπαινε στο μπάνιο ενώ εκείνη έκανε ντους και με βία της έριχνε καυτό νερό για να την καίει. Πολλές φορές την χτυπούσε ενώ την είχε στείλει… και στο νοσοκομεόο», αναφέρει το δημοσίευμα, όμως ο πρώην σύζυγος αρνείται κάθε κατηγορία.

Ο πατέρας υποστηρίζει ότι η πρώην σύζυγός του ανάγκασε το παιδί να πει όσα είπε στον ψυχολόγο.