Η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς εγκαινιάζει μια σειρά διαδραστικής επικοινωνίας με τους νέους, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του AIDS. Σε αυτό το πλαίσιο, διοργανώνει την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου, από τις 13.00 μέχρι τις 16.00, μια ζωντανή διαδικτυακή συζήτηση, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από την ιστοσελίδα www.neagenia.gr.

Το MAD συμμετέχοντας στη διοργάνωση της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς θα μεταδώσει live την εκδήλωση στο www.mad.tv/neagenia.

Στις ιστοσελίδες www.mad.tv/neagenia και www.neagenia.gr παρέχεται η δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων, οι οποίες θα απαντηθούν είτε κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης, είτε μετά το πέρας αυτής.

Οι απαντήσεις θα δίνονται ζωντανά από ομάδα επιστημόνων αποτελούμενη από ιατρούς, ψυχολόγους, εκπροσώπους φορέων και οργανώσεις, που ασχολούνται με το θέμα. Στη ζωντανή διαδικτυακή συζήτηση θα συμμετέχουν, επίσης, η υπουργός εργασίας κ. Λούκα T. Κατσέλη, η υφυπουργός κ. Άννα Νταλάρα, ο Γενικός Γραμματέας Νέας Γενιάς κ. Γιάννος Λιβανός, καθώς και νέοι καλλιτέχνες.

Η εκδήλωση της 10ης Δεκεμβρίου θα είναι ταυτόχρονα και η εκδήλωση της σύστασης της ομάδας εθελοντών Socializers, η οποία θα έχει ως στόχο της την ενημέρωση των νέων σε κοινωνικά θέματα που τους απασχολούν.

Οι ενδιαφερόμενοι εθελοντές έχουν τη δυνατότητα να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα εθελοντισμού στην ιστοσελίδα www.mad.tv/neagenia , από τις 10.12.2010.