Ένα μήνα μετά την απόφαση της δικαιοσύνης να οδηγηθεί στη φυλακή για ασελγείς πράξεις σε βάρος τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών την περίοδο 2007-2015 ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ δικάζεται στο Εφετείο για άλλη υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικου παιδιού.

Πρωτόδικα, ο 70χρονος μουσικός έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών για την αποπλάνηση του 8χρονου κοριτσιού και, πλέον, η υπόθεση θα κριθεί σε δεύτερο βαθμό.

Η αυλαία της δίκης άνοιξε στις 11 Απριλίου χωρίς, ωστόσο, να προχωρήσει η ακροαματική διαδικασία. Αν και ο κατηγορούμενος έδωσε το «παρών» στη δικαστική αίθουσα η δίκη οδηγήθηκε δυο φορές σε διακοπή μετά από σχετικά αιτήματα και ο ίδιος επέστρεψε στο σπίτι του.

Αυτή τη φορά ο 70χρονος μουσικός θα οδηγηθεί από τις φυλακές ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου καθώς έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του σχετικά με νέες καταγγελίες που έγιναν εναντίον του για ασελγείς πράξεις σε βάρος τεσσάρων κοριτσιών που ήταν τότε από 5 έως 13 ετών.

Ο μουσικός βρέθηκε αντιμέτωπος με νέες κακουργηματικές πράξεις όταν ήρθε στο φως της δημοσιότητας η καταδίκη του για την υπόθεση αποπλάνησης της 8χρονης στο σπίτι του στον Ωρωπό κατά το χρονικό διάστημα από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως και τον Μάιο του 2013, για την οποία δικάζεται σήμερα στο Εφετείο. Το 2013 το παιδί είχε εξομολογηθεί στην μητέρα του τον τρόμο που βίωνε στο σπίτι του ντράμερ και ακολούθησε η καταγγελία στην αστυνομία. Αρχικά, εκδόθηκε απαλλακτικό βούλευμα για τον προφυλακισμένο, πλέον, μουσικό καθώς κρίθηκε ότι ήταν ανεπαρκείς οι ενδείξεις σε βάρος του. Ο αρμόδιος εισαγγελέας Εφετών, όμως, άσκησε έφεση αξιολογώντας ως ελλιπώς αιτιολογημένο το επίμαχο βούλευμα με αποτέλεσμα ο 70χρονος να οδηγηθεί και πάλι ενώπιον της δικαιοσύνης. Ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με όρους.