Απίθανο θεωρεί ο ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης να ομολογήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου την ενοχή της για το θάνατο της Τζωρτζίνας ή οποιαδήποτε άλλη εμπλοκή της με τους θανάτους των δύο άλλων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας.

«Έχω συζητήσει το θέμα με φίλους μου εγκληματολόγους. Αλλά βλέπω και τη στάση της. Είναι ένα άτομο που έχει κάνει focus σ’ αυτό το σενάριο που έχει επεξεργασθεί. Το θεωρώ απίθανο να ομολογήσει» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσούκαλης στην εφημερίδα «Πελοπόννησο».

«Έχει σκηνοθετήσει στο μυαλό της τους θανάτους των τριών παιδιών. Βέβαια, αυτό δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να πέσει σε αντιφάσεις, που είναι δυνατόν να δώσουν νέα στοιχεία» συνέχισε.

Ο κ. Τσούκαλης προβλέπει ότι σύντομα θα έχουμε νέες εξελίξεις, αφού η ρήξη που έχει επέλθει στο ζευγάρι θα πυροδοτήσει αποκαλύψεις: «Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό, και γι’ αυτό αναμένω τις εξελίξεις. Πιστεύω ότι θα πυροδοτήσει αποκαλύψεις και θα ρίξει φως σε σημεία που δεν φανταζόμαστε. Σε κάποιες δηλώσεις, ο πατέρας είχε πει ότι έχει κρυφούς άσους στο μανίκι. Πρέπει να μας πει ποιοι είναι αυτοί» καταλήγει ο ερευνητής, επισημαίνοντας ότι δεν θα εκπλαγεί αν τις επόμενες ημέρες εκδοθούν και άλλα εντάλματα σύλληψης.