Στα χέρια της ΕΛΑΣ βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης ο άνδρας ο οποίος φέρεται το βράδυ της Δευτέρας να βίασε μία 17χρονη κοπέλα στον Κορυδαλλό. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 27χρονο Αλβανό και όχι για Πακιστανό, όπως είχε παρουσιαστεί στην ανήλικη μαθήτρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η γνωριμία τους έγινε διαδικτυακά 3-4 μέρες πριν κλείσουν ραντεβού για να συναντηθούν από κοντά, με το νεαρό άνδρα να εξαναγκάζει με την απειλή βίας τη 17χρονη να τον ακολουθήσει στο διαμέρισμα του στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας -και όχι στον Κορυδαλλό όπως αρχικά αντιλήφθηκε η ανήλικη μαθήτρια. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, αξιοποιώντας την περιγραφή που τους έδωσε η 17χρονη και το προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον συγκεκριμένο άνδρα ο οποίος είχε αποφυλακιστεί στις 6 Απριλίου. Για την υπόθεση έχει ζητηθεί ιατροδικαστική εξέταση της ανήλικης μαθήτριας.

Όσον αφορά την καταγγελία έγινε παρουσία της μητέρας της 17χρονης, ενώ από την πλευρά του ο 27χρονος υποστηρίζει πως δεν τη βίασε και ότι έγινε ήταν με τη συναίνεση της. Τον λόγο πλέον έχει η Δικαιοσύνη.