Τη μορφή καταιγίδας έχουν πάρει οι πληροφορίες που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας και αφορούν τη μητέρα των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα και τη σχέση που διατηρούσε με τον σύζυγό της και πατέρα των κοριτσιών Μάνο Δασκαλάκη. Η Ρούλα Πισπιρίγκου όπως αποκαλύφθηκε την Τρίτη φέρεται να είχε επιτεθεί σε πρώην σύντροφό του 30χρονου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» μία γυναίκα σε ανάρτησή της στο Twitter επεσήμανε ότι φίλη της διατηρούσε σχέση με τον Μάνο Δασκαλάκη ενώ αυτός ήταν παντρεμένος με την 33χρονη. Η Ρούλα Πισπιρίγκου μάλιστα κατά τις ίδιες πληροφορίες παρακολουθούσε τη συγκεκριμένα κοπέλα επί δύο μήνες και την χτύπησε.

«Ο Μ. είχε γκόμενα μια παλιά μου φιλενάδα που σπούδαζε στην Πάτρα όσο ήταν παντρεμένος με τη Ρ. Όταν η Ρ. το έμαθε, της την έστησε ένα βράδυ μετά από 2 μήνες παρακολούθησης και την έσπασε στο ξύλο» έγραψε η γυναίκα στο tweet της στις 14 Μαρτίου του 2022.

Γιώργος Λιάγκας: Μιλάμε για μία πολύ έντονη σχέση

«Μιλάμε για μία πολύ έντονη σχέση, η Ρούλα πήγαινε τις έβριζε και τις έδερνε. Απ’ ότι καταλαβαίνουμε ο Μάνος ήταν πεταχτούλης. Η Ρούλα είχε προσλάβει μπράβο ή ήθελε να προσλάβει για να δείρει τον Μάνο. Βρήκε γκόμενο (δεν μ΄αρέσει η λέξη) για τον εκδικηθεί» σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας με τον Βαγγέλη Περρή να κάνει λόγο για «εκρηκτική προσωπικότητα».

«Το έξυπνο πουλί πιάνεται από τη μύτη»

«Η Ρούλα ένας συνδυασμός εκρηκτικής και μεθοδικής προσωπικότητας. Το έξυπνο πουλί πιάνεται από τη μύτη. Πληρώνει την αίσθηση που είχε ότι μπορεί να τους κατευθύνει όλους» σημείωσε ο Βαγγέλης Περρής. «Είμαι σίγουρος ότι μέσα από τις αναρτήσεις της προσπαθούσε να δημιουργήσει άλλοθι, ώστε να χρησιμοποιηθούν τη δύσκολη στιγμή» συμπλήρωσε.