Χάλασε η νεκροφόρα κατά τη διάρκεια της κηδείας και ο νεκρός μαζί με συγγενείς βρέθηκαν σε συνεργείο αυτοκινήτων! Οπως γράψει η εφημερίδα «Κόσμος» το περιστατικό συνέβη πριν από μερικές ημέρες στα Δεμένικα! Η κηδεία γινόταν μεσημβρινή ώρα και τον εκλιπόντα συνόδευαν από το σπίτι μέχρι την εκκλησία συγγενείς και φίλοι με τα πόδια!

Ξαφνικά και ενώ οι πάντες πορεύονταν κατηφείς, ο οδηγός διαπίστωσε πρόβλημα στο μαύρο πολυτελές αυτοκίνητο, το ακινητοποίησε και ενημέρωσε πως έπρεπε άμεσα να πάνε σε συνεργείο αυτοκινήτων προκειμένου να επιδιορθώσουν την βλάβη!

Οι συγγενείς έμειναν άναυδοι, ρώτησαν αν υπάρχει άλλη λύση και τους ενημέρωσαν πως για την επίλυση του προβλήματος θα απαιτείτο ελάχιστος χρόνος -άλλωστε συνεργείο αυτοκινήτων υπήρχε στο δρόμο τους! Κάποιοι ζήτησαν να έρθει ένα άλλο όχημα από το γραφείο τελετών, όμως προφανώς κάτι τέτοιο θα ήταν χρονοβόρο και δύσκολο εκείνη την ώρα. Έτσι επελέγη η λύση του συνεργείου!

Η νεκροφόρα… μαζί με τον εκλιπόντα οδηγήθηκε μέχρι το συνεργείο αυτοκινήτων, εκεί έγιναν όλες οι απαραίτητες εργασίες και μέσα σε ελάχιστα λεπτά το όχημα ήταν έτοιμο να συνεχίσει την πορεία του!

Τελικά η πομπή συνεχίστηκε, οι τεθλιμμένοι έφθασαν στην εκκλησία και αποχαιρέτησαν όπως έπρεπε τον άνθρωπό τους! Όσο για το περιστατικό; Θα μείνει σίγουρα βαθειά χαραγμένο στη μνήμη τους. Ακόμη και μετά θάνατον ο άνθρωπος… ταλαιπωρήθηκε!

Πηγή: dete.gr