Για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, που βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, τον Μάνο Δασκαλάκη και τη μεταξύ τους σχέση, μίλησε η μητέρα της 33χρονης, Ελένη.

«Η κόρη μου είναι σε άσχημη κατάσταση και δεν μπορεί να δεχτεί ότι είναι στη φυλακή. Έχει καταρρεύσει από κάποια πράγματα» είπε αρχικά, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σε ερώτηση για το πώς αντέδρασε η κόρη της βλέποντας τη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη στην Αγγελική Νικολούλη, η μητέρα της λέει: «Είχε πέσει από τα σύννεφα. Δηλαδή, αυτά τα πράγματα που λέγονται ότι είναι χειριστική. Ποιος χειρίζονταν ποιον; Η Ρούλα είχε τόση μεγάλη αγάπη που μπορούσε να καταντήσει και εμμονή και δεν ντρέπομαι να το πω ότι είχε δώσει τα πάντα σε αυτόν τον άνθρωπο».

«Μήπως ο κύριος έχει δολοφονικά ένστικτα να μπει στο κελί να σκοτώσει έναν άνθρωπο;» διερωτάται σχολιάζοντας την ατάκα του Μάνου Δασκαλάκη ότι «αν αποδειχθεί ότι η Ρούλα σκότωσε τα τρία παιδιά μας, θέλω μισή ώρα μαζί της στο κελί και ας πάω εγώ φυλακή μετά».

Στη συνέχεια άφησε κι άλλες αιχμές για τον πρώην γαμπρό της λέγοντας: «Μήπως ο κύριος αυτός να μας πει πόσο πένθησε για τα παιδιά του;» και επικαλούμενη πληροφορίες από τις συνεδρίες του με ψυχολόγο, υποστήριξε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης «πένθησε μόνο μια μέρα τη Μαλένα» για να καταλήξει υποστηρίζοντας ότι «το ποιος πένθησε η Πάτρα το ξέρει».

«Είχε φύγει από το σπίτι γιατί υπήρχε ενδοοικογενειακή βία, τον έδιωξε η Ρούλα. Δεν το είχε καταγγείλει γιατί ο Μάνος ήταν χειριστικός. Όταν γύρισε μετά το θάνατο της Ίριδας ο Μάνος της είπε ότι ήθελε να προχωρήσουν μαζί οι τρεις τους κι έτσι σταμάτησε η διαδικασία του διαζυγίου» ισχυρίζεται.

Για τη συνέντευξη που έδωσε στην Αγγελική Νικολούλη ο Μάνος Δασκαλάκης, η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου ανέφερε ότι η ίδια ενοχλήθηκε γιατί «τα στοιχεία που έδινε στην κυρία Νικολούλη ήταν εντελώς διαφορετικά από την κατάθεσή του».

 Όταν δημοσιογράφος τη ρώτησε αν συμβούλεψε την κόρη της να μιλήσει με ειλικρίνεια για ότι έχει συμβεί είπε: «Η κόρη μου δεν έχει να πει κάτι άλλο».

Για τα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα ότι η ίδια η Ελένη Πισπιρίγκου πήγε με φτιαγμένο το μαλλί στα επισκεπτήρια απάντησε: «Με τι ασχολούνται; Τόσο σοβαρή κατάσταση; Τόσο μεγάλη τραγωδία και να δουν αν το μαλλί μου είναι ίσιο;».

Επίσης έκανε έκκληση στους δημοσιογράφους να την αφήσουν λίγο ήρεμη. «Δεν μπορώ άλλο, έχω χάσει τρία εγγόνια, η κόρη μου είναι εκεί που είναι, δεν μπορώ να το διαχειριστώ όλο αυτό» ανέφερε.

Τέλος, έδειξε μια φωτογραφία της κόρης της, αγκαλιά με την Τζωρτζίνα λέγοντας ότι «η Ρούλα ήταν αυτό. Μετά από εννέα μήνες έφερε το παιδί από την τάβλα εκεί να την κοιτάζει στα μάτια».