Η αστυνομία συνέλαβε 4 άτομα στην Αττική, τα οποία κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών και ότι έκρυβαν κοκαΐνη σε ταξί. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν ένας 45χρονος Έλληνας και τρεις Αλβανοί ηλικίας 36, 46 και 48 ετών, ενώ κατασχέθηκαν περισσότερα από 10 κιλά κοκαΐνης και 2 πιστόλια.

Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. σε ανακοίνωση που εξέδωσε, ο 48χρονος αλλοδαπός και ο Έλληνας συνελήφθησαν να κατέχουν και για λογαριασμό των υπολοίπων, μέσα σε ταξί, πέντε αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη βάρους 5.870 γραμμαρίων με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή της. Την συγκεκριμένη ποσότητα την προμηθεύτηκαν από τον 36χρονο συγκατηγορούμενο τους, ο οποίος κατείχε σε σπίτι, στην Αθήνα, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 900 γραμμαρίων, κοκαΐνη βάρους 85 γραμμαρίων και ένα πιστόλι. Παράλληλα, σε έρευνα στο σπίτι του 48χρονου, εντοπίστηκαν τέσσερις αυτοσχέδιες συσκευασίες, με κοκαΐνη βάρους 2.275 γραμμαρίων.

Επίσης, μία έρευνα της ΕΛΑΣ πραγματοποιήθηκε και σε άλλη οικία, στη Βουλιαγμένη, όπου ο 46χρονος κατείχε κοκαΐνη βάρους 2.168 γραμμαρίων και τρεις συσκευασίες με υγρή μορφή κοκαΐνης βάρους 62 γραμμαρίων. Επίσης, στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε πιστόλι με 7 φυσίγγια.