Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 33χρονος που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε την 20χρονη εν διαστάσει σύζυγό του και έβαλε φωτιά στο διαμέρισμά της στην Πάτρα. Ο άνδρας κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, για σεξουαλική παρενόχληση και για εμπρησμό.

Μάλιστα σύμφωνα με με πληροφορίες του pelop.gr ο κατηγορούμενος έφθασε στο σημείο να ζητά από τους αστυνομικούς, μέσα από το κρατητήριο, κάτι για να αυτοκτονήσει.

«Πήγε να με πνίξει με το μαξιλάρι»

«Μπαίνει, τον βλέπω μπροστά μου, με αρπάζει, βάζει μουσική δυνατά, κλείνει πόρτες και παντζούρια, με γραπώνει από το λαιμό, αρχίζει να με βρίζει, με πέταγε. Πήγε να με σκοτώσει. Σήμερα θα ήμουν νεκρή. Άρχισε να μου λέει ότι “δεν υπάρχει λόγος να ζήσεις. Μια πόρνη δεν χρειάζεται να ζει!”. Στην αρχή πήγε να με πνίξει με το μαξιλάρι. Μετά με γύρισε ανάποδα και έπεσε πάνω μου. Προσπάθησα να σκεφτώ. Σκέφτηκα τα νύχια μου που ήταν μυτερά. Τα είχα φτιάξει. Του τα ‘χωσα κοντά στα μάτια. Έτσι σηκώθηκα. Σκέφτηκα αστραπιαία τι θα έπρεπε να κάνω. Μου’ ρθε να του φερθώ όπως σε ένα μωρό. Να τον χαϊδέψω να τον ηρεμήσω. Του λέω κάτσε καλά. Όλα τελείωσαν. Όλα θα πάνε καλά”».

Όταν εκείνος ηρέμησε και έφυγε, ειδοποίησε την Αστυνομία, όμως ο 33χρονος έσπασε την πόρτα του σπιτιού της πρώην πεθεράς του και πήρε το παιδί. Στη συνέχεια το άφησε και επέστρεψε στο σπίτι.

Ο άνδρας επέστρεψε όταν η γυναίκα έφυγε από το σπίτι και έβαλε φωτιά στο σπίτι. Συνελήφθη στις 9 το πρωί του Σαββάτου στο Νοσοκομείο Ρίου όπου είχε μεταβεί για να περιποιηθεί το τραύμα στο πρόσωπο.

«Πολύ ξύλο. Πάρα πολύ ξύλο. Και πολύ ταπείνωση. Δεν έχω ξανανιώσει τόση ταπείνωση. Είμαι μόνο 20 χρονών, έχω τον Σπύρο, έναν γιο 18 μηνών» ανέφερε η 20χρονη.